Steef den Elzen

Steef den Elzen
18-12-1995 ROERMOND

Ontwerpt en produceert keramisch servies/sier en gebruiksgoed. Naast eigenwerk biedt hij ook zijn vakmanschap als keramist & mallenmaker aan. Zijn kennis, kunde en grote liefde voor het vak zijn terug te vinden in het gehele proces van zijn werk.

 

Sinds 2016 is Steef den Elzen afgestudeerd als creatief vakman, specialisatie keramiek, SintLucas te Boxtel. Op het SintLucas heeft hij een grote liefde voor het vak als keramist ontwikkeld, het modelleren, mallen maken, gieten, glazuren en alles wat daarbij komt kijken. In de verschillende projecten op deze school en tijdens zijn stages bij: de Koninklijke Tichelaar (Makkum) en Burojet (Arnhem) heeft hij zijn kennis en kunde binnen het vakgebied dan ook kunnen uitbreiden.

 

Hij streeft naar een tijdloze vormentaal vervaardigd door middel van traditionele technieken met een eigentijdse toepassing. Het werk haalt zijn kracht uit de eenvoud van details. Zijn kennis en kunde zijn door te denken en te doen in een voortdurende ontwikkeling. De creativiteit, ervaring, inventiviteit en vakmanschap zijn eigenschappen die hij gebruikt om daar te komen waar zijn ambities liggen.

Niks is origineel, iedereen is uniek!

www.steefdenelzen.nl

 

 

 

by Steef den Elzen