Studio RENS

RENS

Wij zijnRENS. En wat we doen is frisse, eigentijdse ontwerpen maken. We gaan altijd onze eigen gang, toch zoeken we het liefst de samenwerking. We vinden spontaniteit belangrijk, maar doen wel uitgebreid onderzoek voor we aan de slag gaan en verkennen graag de grenzen.

RENS (Renee Mennen en Stefanie van Keijsteren) opereert als duo om continu te kunnen sparren en elkaar te pushen tot het uiterste. Zo ontstaat de twist in veel van onze vormgeving. Op die manier verbazen we met elk project de buitenwereld. En om eerlijk te zijn, regelmatig ook onszelf.

Sinds we in 2008 begonnen, werkten we samen met onder meer Cor Unum, Zuiderzeemuseum, Texielmuseum en Lynfabrikken. Ons eigen hart volgden we met ROOD, een onderzoek naar betekenissen en toepassingsmogelijkheden van die ene kleur met de sterke gevoelswaarde op velerlei gebied. Onze studio bevindt zich in Eindhoven, op het terrein van Piet Hein Eek. Van daaruit smeden we voortdurend nieuwe plannen en projecten, waarvan er veel al volop in de maak zijn.

 

RENS
Renee Mennen and Stefanie van Keijsteren
info@madebyrens.nl,
www.madebyrens.nl

 

 

by Studio RENS