Kelderuitverkoop

Cor Unum gaat verhuizen

Keramiek uit krochten en kelders

 

 Cor Unum gaat verder de stad in…. Na een zeer prettig verblijf de laatste vijf jaar in De Gruyter fabriek, zijn wij toe aan een stap verder. Een stap die ons leidt naar een prachtig pand, op een mooie locatie, aan de poort naar de binnenstad: Pompen & Verlouw in de Vughterstraat.

 

Op dit moment wordt er met veel man en voldoende creatieve macht gewerkt aan de verbouwing en renovatie van onze nieuwe productieruimte met onze eerste echte winkel en met een prachtige verblijfsruimte voor alle mensen die met en voor ons werken. We worden groot, groter, maar ook weer niet zo groot dat we de inhoud van onze opslagkelders bij De Gruyter willen meenemen.

 

We moeten dus gaan ruimen. En dat betekent dat we in het weekend van 23 en 24 juni een leegverkoop van de kelders houden. Een koopjesmarkt met keramische juweeltjes van toen en nu. Denk aan objecten die niet meer in de collectie aanwezig zijn, zaken uit het archief , maar ook aan experimenten van de designers van vandaag. Een mooie kans om een unieke Maarten Baas of Mae Engelgeer aan te schaffen of om je collectie keramiek uit te breiden met unieke stukken.

 

Wij willen deze zomer opgeruimd vertrekken naar Pompen & Verlouw, dus kom snuffelen op zaterdag 23 juni of op zondag 24 juni. Beide dagen ben je tussen 10.00 en 16.30 uur welkom

in De Gruyterfabriek, ingang N. 

« Go Back