Ontwerpwedstrijd brengt servies naar buiten

Tijdens de editie 2016 werden studenten gevraagd ontwerpen in te sturen in het thema: Take it to the Street. Een thema dat onder meer appelleert aan streetfood, fastfood, picknicks, festivals, park en strand. Sergio Herman, Ambassadeur van Cor Unum en tevens jurylid van de ontwerpwedstrijd, is de bedenker van dit thema.

Op 16 februari a.s. worden 20 genomineerde ontwerpen uit  65 inzendingen beoordeeld door een vakjury die naast Sergio Herman bestaat uit Jeroen Junte, designcriticus van De Volkskrant, Mary Hessing, hoofdredactie van Eigen Huis & Interieur en de ontwerpers Mae Engelgeer, Johannes Gille en Jos Kranen. De uiteindelijke uitslag wordt die middag om 14.30 uur bekend gemaakt op het kunstplein van de De Gruyterfabriek (ingang N).

Alle genomineerde werken blijven van woensdag 17 tot en met vrijdag 19 februari voor publiek te bezichtigen op het Kunstplein in de De Gruyterfabriek (ingang N), dagelijks van 8.00 tot 16.00 uur. Voor particulieren is het mogelijk de werken te beoordelen voor een publieksprijs, terwijl het bedrijfsleven uitgenodigd wordt om een oordeel te geven over een ontwerp als mogelijk relatiegeschenk. Ook de aan het Kunstplein gelegen ateliers zijn tijdens die dagen geopend.

 

« Go Back