Open Dagen Cor Unum

Het nieuwe huis van Cor Unum

Open Dagen 23 en 24 november

Sinds afgelopen september is Cor Unum gevestigd in de Vughterstraat. Met een indrukwekkende flagship store waarin zowel de galerie, de winkel, het lab en de productieruime een onderkomen vonden.

In het pand Pompen & Verlouw biedt de nieuwe locatie van Cor Unum nog meer ruimte om te tonen op welke wijze hoogwaardige keramiek tot stand komt. In de vorm van een Verhalenwand kunnen bezoekers de geschiedenis van keramiek, van Cor Unum en van de (internationale) designwereld bekijken. Het verhaal van klei wordt zichtbaar door proefjes, resultaten van onderzoeken en producten uit verleden en heden. De actuele designcollectie heeft de ruimte gekregen die het verdient en tijdens de Open Dagen op 23 en 24 november krijgt men uitgebreid de gelegenheid om te zien hoe al dat moois tot stand komt in de vorm va een rondleiding langs alle fasen van het keramisch productieproces.

We are food

Tijdens de Open Dagen wordt het nieuwe servies van Sergio Herman gepresenteerd. Deze serie Handmade werd samen met de meesterkok ontwikkeld voor zijn Japanse keuken in restaurant Blueness in Cadzand. Tijdens de Open Dagen wordt de première van het servies bij Cor Unum gevierd met kleine proeverijen in de geest van Sergio. Zelf aan de slag met het ontwerpen of decoreren van servies, dat kan ook tijdens de Open Dagen. In de vorm van persoonlijke korte workshops waarbij je aanschuift aan de decoratietafel.

 

De Cor Unum Open Dagen op vrijdag 23 en zaterdag 24 november vinden beide dagen plaats van 10.00 tot 17.00 uur. Wees welkom in ons nieuwe huis aan de Vughterstraat 270, ’s-Hertogenbosch. 

« Go Back