Open Dagen Cor Unum


Bekijk video

Het nieuwe huis van Cor Unum

Open Dagen 29 en 30 november

Sinds vorig jaar is Cor Unum gevestigd in de Vughterstraat. Met een indrukwekkende flagship store waarin zowel de galerie, de winkel, het lab en de productieruime een onderkomen vonden.

In het pand Pompen & Verlouw biedt de nieuwe locatie van Cor Unum nog meer ruimte om te tonen op welke wijze hoogwaardige keramiek tot stand komt. In de vorm van een Verhalenwand kunnen bezoekers de geschiedenis van keramiek, van Cor Unum en van de (internationale) designwereld bekijken. Het verhaal van klei wordt zichtbaar door proefjes, resultaten van onderzoeken en producten uit verleden en heden. De actuele designcollectie heeft de ruimte gekregen die het verdient en tijdens de Open Dagen op 23 en 24 november krijgt men uitgebreid de gelegenheid om te zien hoe al dat moois tot stand komt in de vorm va een rondleiding langs alle fasen van het keramisch productieproces.

De Cor Unum Open Dagen op vrijdag 29 en zaterdag 30 november vinden beide dagen plaats van 10.00 tot 17.00 uur. Wees welkom in ons mooie huis aan de Vughterstraat 270, ’s-Hertogenbosch. 

« Go Back