Open dagen Cor Unum 2017

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 november 2017 zet keramiekatelier Cor Unum haar deuren open om bezoekers kennis te laten maken met de nieuwste designs en producten. Daarnaast vinden er rondleidingen plaats langs het gehele productieproces  en is er de mogelijkheid om zelf servies te beschilderen.

Cor Unum is een van de weinige keramische productiehuizen dat in samenwerking met Nederlands ontwerptalent nieuwe keramische designs ontwikkelt en produceert. Alles gestoeld op vernieuwing, samenwerking en duurzaamheid. Cor Unum daagt (jonge) ontwerpers en studenten continu uit om de grenzen van het keramisch ambacht op te zoeken. Deze wisselwerking tussen de professionals van Cor Unum, de designers van naam en studenten aan een keramische opleiding is een geslaagde proeftuin gebleken voor een eigentijdse keramische collectie.

Tijdens de Open Dagen (beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur) kan onder meer kennis gemaakt worden met de collectie die tot stand kwam in samenwerking met onder meer Maarten Baas,Studio rENs, Kranen/Gille, Alex de Witte, David Derksen, Floris Hovers en Mae Engelgeer.

Cor Unum is gevestigd in de Gruyter Fabriek aan de Veemarktkade. De entree bevindt zich aan de achterzijde van de fabriek, ingang N. 

« Go Back