Sofie Boonman

sofie-boonman

Sofie Boonman, geboren in 1978 en in 2002 Cum laude afgestudeerd aan de Academie Beeldende Kunsten Maastricht. Sofie koestert vriendschappen, mooie vormen en materialen en haar plek van ‘dit moment’. Ze schrijft, tekent en ontwerpt met hart en ziel. Inspiratie haalt Sofie uit de natuur.

Maar de mensen uit haar omgeving (en hun verhalen) zijn ook een bron van inspiratie en motivatie van haar. Ze wil graag voor hen ontwerpen en iets maken. Voelen staat in de breedste zin van het woord centraal bij ieder ontwerp. Sofie heeft een eigen koesterkamer en hier bevindt zich een overzicht van haar ontwerpwerk en ook alles wat haar kan inspireren.  

hang vaas in het wit

Hang Vaas van Sofie Boonman

De Hang Vaas “Cor Unum” is door Sofie Boonman ontworpen. Een prachtig kunstwerk voor aan de muur. Eenvoudig te bevestigen met een haakje. Een echte eyecatcher voor ieder interieur. Bij dit vaasje hoort een plastic binnen vaasje (waar bloemen in kunnen). De vaas heeft een wat ruwere uitstraling, alle stappen van het productieproces zijn goed te zien. Een mooi ontwerp, gemaakt van porselein, een diameter van 14 cm, 30 cm hoog en voor ieder interieur een must have!