Waarom je een keramiek tafellamp moet hebben

keramiek-tafellamp

De keramiek tafellamp kennen we allemaal wel. Langzaam komen ze weer helemaal in. Veel mensen hebben eigenlijk wel een tafellamp van keramiek in huis. Het is natuurlijk van keramiek en dat is iets wat juist door het materiaal duurzaam is. 

Tafellamp van volledig keramiek

Tegenwoordig heb je van die prachtige lampen die volledig van Keramiek zijn. Deze lampen zijn toch wel heel erg stijlvol en prachtig voor in ieder interieur. Op een kinderkamer worden deze soort keramische lampen vaak gebruikt. Omdat in een kinderkamer licht erg belangrijk is, wil je toch wel een keramische lamp nemen die past in de kinderkamer. Eventueel kan je ook met een dimmer werken zodat er niet te fel licht is op de kinderkamer. 

Door de juiste sfeerverlichting in de kinderkamer zorgt het er ook voor dat het kind nog even kan lezen in bed. Er hoeven geen felle lampen aan in de kamer waardoor het kind niet snel in slaap valt. Wanneer een kind bang is in het donker kan deze sfeerverlichting daar een handje bij helpen. De keramieken lamp kan een stimulans zijn om toch te gaan slapen voor het kind. 

De tafellamp van volledig keramiek bestaan uit beelden zoals een Zebra, Dino en vele figuren meer. Je kan je dus wel bedenken dat dit juist lampen zijn die een kind heel erg aanspreken. 

Tafellamp met keramiek voet

Een tafellamp dient niet alleen als een lichtje dat extra licht geeft op een werk waar je mee bezig bent. Het staat natuurlijk ook heel erg mooi als je het op een kastje plaatst of op het nachtkastje. En niets is mooier als het een tafellamp is met en keramieken voet. 

Er zijn natuurlijk verschillende soorten, kleuren en maten van de keramieken voeten. Het is dus altijd aan te passen aan de ruimte waar jij de tafellamp wilt hebben. Wanneer je de keramieken lampenvoet ook nog eens combineert met een prachtige lampenkap heb jij toch zeker wel een unieke tafellamp. De keramieken voet kan een bolle buik hebben, een plat uiterlijk maar ook een mooie afgewerkte voet met een kriebeltje er in of iets wat wenselijk is.