Dit is waarom een Keramiek Voorraadpot onmisbaar is

keramiek-voorraadpot

Van keramiek kan je verschillende voorwerpen maken tegenwoordig. Van servies tot bloempotten. Ook de kleuren zijn tegenwoordig niet alleen de natuurlijke kleuren meer maar ook in verschillende kleuren door de glazuur die er gebruikt wordt.

Waarom de Keramiek voorraadpot van de Action van slechte kwaliteit is

Wanneer je een voorraadpot bij de Action haalt hoop je dat dit uiteraard ook zijn werk doet. Het is natuurlijk een ontzettend mooie voorraadpot. Die je ook nog eens kan aanvullen met andere glazen potten om op die manier een mooi setje te hebben in je keuken. Of naast je gebruikelijke servies.

De voorraadpot van de Action heeft een plastic ring die de pot goed afsluit en lijkt daarom op een weckfles. De reden kan dan ook zijn dat het juist de pot is waar je de koekjes vers in kan houden. Helaas is het tegendeel waar. Het is natuurlijk wel een hele leuke pot maar de koekjes houd het helaas niet lang vers. Dit is dus geen optie om de keramiek voorraadpot van de action te nemen. 

Kies voor de kwaliteit van een ontwerper

Wanneer je zover bent dat je wat van een ontwerper wilt hebben is het goed om je toch wel een aantal dingen af te vragen. Een ontwerper heeft niet alles in huis wat jij wilt dat een ontwerper in huis moet hebben. Maar de ontwerper kan daar wel wat aan doen of er voor open staan. Vraag je daarom het volgende af:

  • Heeft de ontwerper ook te bieden waar je naar op zoek bent
  • Past de stijl van de ontwerper ook bij de wensen die jij hebt
  • Kan je met de ontwerper op dezelfde lijn zitten
  • Heeft de ontwerper er de juiste tijd voor
  • Wat is de kwaliteit van de ontwerper

Het belangrijkste is dat het werk van de ontwerper continue is.